شما اینجا هستید: خانه / لوازم / صابون نرم پسته + كنجد
صابون نرم پسته + كنجد

صابون نرم پسته + كنجد

خريد محصول صابون نرم پسته + كنجد :

براي خريد پس از کليک روي دکمه خريد کالا و تکميل فرم سفارش، ابتدا محصول يا محصولات مورد نظرتان را درب منزل يا محل کار تحويل بگيريد، سپس وجه کالا و هزينه ارسال را به مامور پست بپردازيد. جهت مشاهده فرم خريد، روي دکمه زير کليک کنيد.
۱۷,۰۰۰ تومان
خرید محصول صابون نرم پسته + كنجد

صابون نرم پسته + كنجد آرپي

روشن کننده قوی پوست
ضد لک ، ضد جوش ، ضد ترک 
 مغذی و روشن کننده پوست
صابون نرم پسته + كنجد
 
صابون نرم پسته + كنجد آرپي داراي خاصيت ضد لك بوده و جهت ترميم پوست هاي آسيب ديده ناشي از آفتاب سوختگي ، اثرات باقيمانده جوش ، ترميم زخم و ترك هاي پوستي ناشي از حاملگي و تغيير وزن موثر مي باشد . اين صابون مغذي و روشن كننده پوست نيز مي باشد.
صابون نرم پسته + كنجد
 

فروش تضميني : کارایی فوق العاده    

پسته اگرچه میوه کوچکی است ولی ارزش غذایی بسیار بالایی دارد و نیروزاست.در ۳۰ گرم پسته بو داده شده بدون پوست استخوانی۱۷۰ کالری انرژی، ۶ گرم کربوهیدرات، ۹ گرم فیبر خوراکی، ۳ گرم قند،۲ گرم چربی، ۳۱۰ میکروگرم پتاسیم، ۳۲‌میکروگرمکلسیم، ۱۴۵ میکروگرم فسفر، ۳۶ میکروگرم منیزیم، یک میکروگرم آهن، ۱۹۰ میکروگرم سدیم، ۱۶۰ واحد ویتامین A و یک میکروگرم ویتامین ث وجود دارد.
 
روغن پسته از جمله محصولاتی است که چندان در کشور ما شناخته شده نیست. این روغن مقوی حاوی مقادیر بالایی ویتامین‌ها K, E, D, A و مواد معدنی مثل آهن، فسفر، مس، روی و منیزیم است. روغن پسته به‌طور وسیعی در صنایع آرایشی و طب به کار می‌رود. این روغن به سرعت جذب پوست می‌شود و مناسب جهت ماساژ بدن است. روغن پسته به‌عنوان یک روغن طعم‌دهنده (چاشنی) مورد استفاده است. بنابراین اکثراَ در تهیه سالادها به عنوان یک چاشنی مطلوب به کار گرفته می‌شود. تاثیر این روغن در افزایش حافظه و افزایش اشتها ثابت شده است.
صابون نرم پسته + كنجد
 

فروش تضميني : کارایی فوق العاده

همچنین در این صابون از ترکیب جادویی روغن کنجد که خواص فوق العاده ایی بر پوست دارد بهره می گیرد .
خواص کنجد بر پوست شما : شايد بدانيد كه كمبود روي چه اثراتي بر زيبايي دارد آكنه را كمتر مي‌كند و از نازك شدن موها جلوگيري مي‌كند و مانع ريزش موها خصوصا در خانم‌ها مي‌شود و در ضمن به دليل توام شدن اين ماده مغذي با ويتامين E اين اثرات صد چندان شده و مي‌توان از خواص ضدچروك و سفيدكنندگي (ضدلك) اين ويتامين استفاده كرد. امروزه از روغن كنجد خصوصا كنجد سياه در تهيه انواع فراوده‌هاي آرايشي و بهداشتي خصوصا محصولاتي كه براي رفع انواع خشكي‌ها تجويز مي‌شوند استفاد مي‌شود. معمولا در تركيب انواع كرم‌ها ، ماسك‌ها ، صابون ها و شامپو‌هاي ترميمي از اين روغن استفاده شده تا خاصيت درماني آنها چند برابر شود.
صابون نرم پسته + كنجد

خريد پستی و اینترنتی صابون نرم پسته + كنجد :

براي خريد پس از کليک روي دکمه خريد کالا و تکميل فرم سفارش، ابتدا محصول يا محصولات مورد نظرتان را درب منزل يا محل کار تحويل بگيريد، سپس وجه کالا و هزينه ارسال را به مامور پست بپردازيد. جهت مشاهده فرم خريد، روي دکمه زير کليک کنيد.
۱۷,۰۰۰ تومان
خرید محصول صابون نرم پسته + كنجد

درباره فروشنده

نظر بدهید

آدرس ایمیلتان منتشر نمیشودگزینه های الزامی ستاره دار شده اند *

*

رفتن به بالا
free page hit counter آخرين بروزرساني ۲۹ دی ۹۳ ،‌ ۰۶:۰۱